fbpx
Suoliston puhdistus

21 päivän Purify ohjelman Annen kokemus

Tässä artikkelissa kerron omasta kokemuksestani, kun tein itselleni 21 päivän Purify ohjelman avulla koko kehoni ja suolistoni puhdistuksen ja suolistoni mikrobiomin tasapainotuksen. Postauksen luettuasi tiedät:

  • Miksi halusin tehdä Purify ohjelman?
  • Mikä on Purify ohjelma?
  • Miten toteutin Purify ohjelman?
  • Millaisia tuloksia sain Purify ohjelman aikana?
  • Mitä kehonkoostumisanalyysi kertoi ennen ja jälkeen Purifyn?
  • Millaisia tuntemuksia minulla oli Purifyn ohjelman aikana ja sen jälkeen?
  • Miten jatkan Purify ohjelman jälkeen?

Miksi halusin tehdä Purify ohjelman?

Aloitin 21 päivän Purify ohjelman 1.1.2019, koska joulun jälkeen vatsa oli pömppö ja turvoksissa. Joulun ja uuden vuoden välillä söin normaalia jouluruokaa, laatikoita, kinkkua ja jälkiruokina rahkaherkkuja.

Söin vain muutaman suklaakonvehdin, koska olen päässyt eroon makeisista jo reilut kaksi vuotta sitten. Jouluksi tuli ostettua tosi paljon erilaisia hedelmiä, joten niistä tuli ylimääräistä sokeria ja suolainen kinkkukin aiheutti sen että olo oli hieman epämukava.

Mikä on 21 päivän Purify ohjelma?

Purify ohjelma

Purify ohjelma on avain huipputason hyvinvointiin. Ohjelman aikana noudatetaan terveellistä mikrobiomiystävällistä ruokavaliota ja käytetään mikrobiomin tasapainottamiseen ja koko kehon sekä suoliston puhdistamiseen suunniteltuja Purify paketin ravintolisiä.

Tästä linkistä pääset lukemaan kirjoittamani artikkelin 21 päivän Purify ohjelmasta. Tämän 21 päivän aikana suoliston mikrobiomille haitallisia, tulehdusta aiheuttavia ja lisääviä sekä yleisesti allergiaa aiheuttavia ruokia ja juomia korvataan terveellisemmillä vaihtoehdoilla.

Purify ohjelman aikana pidetään taukoa alkoholista, sokereista, kaikista viljoista (ruis, vehnä, ohra, kaura), hedelmistä ja maitotuotteista, makuvesistä, energiajuomista, limsoista ja kofeiinista.

Samalla totutellaan suolisto säännölliseen ruokarytmiin sekä mikrobiomiystävälliseen ruokavalioon. Ohjelman aikana on tarkoitus syödä hyvin. Valitsemalla ruokalautaselle vähähiilihydraattisia ruokia, runsaasti kasviksia ja paljon proteiinia sisältäviä ruoka-aineita.

Miten toteutin Purify ohjelman?

Purify ruoka ainekset

Suunnittelin etukäteen millaisia ruokia aion valmistaa ja tehdä itse. Halusin syödä suomalaisia, luomukasviksia mahdollisimman paljon. Tähän aikaan vuodesta onneksi kaupoissa on runsaasti juureksia, joten tein erilaisia kasvisosekeittoja. Suoliston reseptit kohtaa klikkaamalla löydät monta sosekeitto vaihtoehtoa.

Purify ohjelman aikana ensimmäiset viisi päivää annetaan kehon valmistautua tulevaan.

Jätin ruokavaliostani pois kokonaan vilja- ja maitotuotteet sekä hedelmät. Paitsi avokadon. Söin mikrobiomiystävällistä ruokaa ja näiden 1-5 päivien aikana otin joka päivä yhden Biome Actives kapselin, yhden Proargi 9+ juoman ja iltaisin kaksi Body Prime kapselia.

Purify 1-5 pv

Syväpuhdistus viikon eli päivien 6-12 aikana kehoa ja mikrobiomia ravitaan monipuolisesti ja kuitujen osuus lisääntyy merkittävästi.

Biome DT
Biome DT kuituviherjuoma

Syväpuhdistus viikon aikana aamupalaksi join Biome DT kuituviherjuoman samalla otin yhden Biome Actives kapselin sekä söin raakoja kasviksia esim. porkkanoita.

Purify ohjelma välipala
Biome Shake puolukoilla ja porkkanat lakritsijauheella

Välipalana ennen lounasta join Biome Shake pirtelön johon lisäsin marjoja pakastimesta välillä puolukkaa, mustikkaa ja herukoita.

avocado munakas
Avokadomunakas

Puoli tuntia ennen lounasta join ProArgi 9+ juoman. Lounaaksi söin erilaisia munakkaita. Suoliston resepteistäni löydät kuusi erilaista munakasta. Iltapäivällä sitten oli vuorossa uudestaan Biome DT kuituviherjuoma ja Biome Actives kapseli.

Punajuurisosekeitto broilerin jauhelihalla

Päivällisellä söin jonkun kasvissosekeiton kera joko kana-, kala- tai liha-annoksen. Iltapalalla Biome Shake pirtelö sekä Biome Actives kapseli. Päivän päätteeksi join vielä ProArgi 9+ juoman ja otin Body Prime kapselit.

Päivien 13-21 aikana jatkoin mikrobiomiystävällisellä ruokavaliolla ja käytin loppuun Purify ohjelman lisäravinteet.

21 päivän Purify ohjelman aikana suositellaan liikkumaan päivittäin. Itse tein joka päivä noin tunnin kevyitä kävelylenkkejä.

Mitä tapahtui Purify ohjelman 21 päivän aikana?

⭐️ painoni tippui – 2,4 kg

⭐️ vyötäröltä lähti senttejä pois – 4 cm

⭐️ lantiokin kaventui – 2 cm

⭐️ reisistä – 2 cm

⭐️ käsivarsista – 2 cm

⭐️ rinnoista – 1 cm

Tuntui niin hyvältä että jatkoin Purify+ ohjelman jälkeen Biome Core Kit ja ProArgi tuotteilla.

⭐️ painoni on tippunut vielä – 1,0 kg eli yhteensä – 3,4 kg

Mitä kehonkoostumisanalyysi kertoi ennen ja jälkeen Purifyn?

Oma vaakani kehonkoostumisanalyysi kertoi seuraavaa:

🍅 kehon rasvaprosentti pudonnut – 3,4 %

🍅 kehon nestepitoisuus noussut + 1,9 %

🍅 kehon lihasten osuus noussut + 0,6 %

🍅 kehon luiden osuus noussut + 0,7 %

Millaisia tuntemuksia minulla on ollut Purify ohjelman aikana ja sen jälkeen?

✅ Koko ajan on ollut kevyt olo!

✅ Ihanan litteä vatsa! Turvotus hävisi ja suolistossa tuntuu hyvältä!

✅ Lenkkeily on ollut mukavaa!

✅ Jaksanut paremmin ja tehokkaammin tehdä töitä!

💥 Hurjan energinen olo on ollut koko ajan ohjelman aikana.

Esim. helmikuussa eräänä viikonloppuna, minulla oli vapaata ja olin yksin kotona. Kävin hakemassa kirjastosta Marie Kondon kirjan KonMari ja niinhän siinä kävi, että innostuin tekemään suursiivouksen koko talossa. Vaatteita lähti monta säkillistä kierrätykseen ja myöskin kaatopaikalle. Nyt on meillä joka ikinen sukkaparikin oikeaoppisesti taiteltu. Samalla vuodevaatteetkin tuli pestyä, huoneet siivottua ja 20 räsymattoa kopisteltua. Tuntui niin mukavalta siivota kotia! 😂

Miten jatkan Purify ohjelman jälkeen?

Biome Core kit
Biome Core kit

Hyvien tuloksien innottamana ja energisen oloni takia haluan jatkaa Purify ohjelman jälkeen Biome Core kitin avulla ainakin seuraavat 90 päivää. Näin kehoni jatkaa kiinteytymistä. Tämä on helppoa, korvaan joko yhden tai kahden aterian/ välipalan Biome Core tuotteilla sekä jatkan mikrobiomiystävällisellä ruokavaliolla.

Jätä kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *