fbpx

ANNE

Hei!

Olen 54 vuotias äiti, puoliso, sairaanhoitaja, jalkahoitaja ja yrittäjänainen Iisalmesta. Olen ollut yrittäjänä 24 vuotta.

Blogin artikkelissa Annen tarina kerron tarkemmin miksi aloin kiinnostua omasta terveydestäni ja suoliston hyvinvoinnista.

Olen vuosia kärsinyt suolisto-ongelmista. Nyt kun olen löytänyt toimia ratkaisuja ongelmiini, haluan laittaa hyvän kiertämään ja jakaa toimivat vinkit ja asiat myös sinun kanssasi.

Uskon, että löydät blogistani ratkaisuja omiin haasteisiisi. Suurimman osan asioista olen oppinut kantapään kautta sekä lukiessani juuri julkaistuja  suolistosta kertovia kirjoja sekä tutkimuksia.

Olen koulutukseltani sairaanhoitaja. Valmistuin sairaanhoitajaksi vuonna 1989.  Jalkojen hoidon ammattitutkinnon suoritin vuonna 2008. Kymmenen vuoden ajan olen hoitanut satojen asiakkaiden jalkoja ja tehnyt lähes 10.000 jalkahoitoa.

Urani aikana olen nähnyt hyvin eri tavalla hoidettuja jalkoja;  upeita jalkoja yli 70 vuotiailla miehillä ja tosi ”surkeita” jalkoja nuorilla naisilla. Mistä tämä kertoo? Ehkäpä siitä, että ihmisillä on erilaisia rutiineja ja tapoja hoitaa itseään.

Onnittelut sinulle, että välität hyvinvoinnistasi! Se, että luet blogiani kertoo siitä, että välität itsestäsi ja hyvinvoinnistasi.

Annan sinulle parhaat ja toimivat vinkkini. Jaan oppini parin viime vuoden ajalta. Annan informaation aina aitona ja rehellisenä.

Minun unelmani on, että voin inspiroida, auttaa ja ohjata sinua voimaan paremmin!

Mikäli koet blogini jonkun artikkelin hyödyllisenä, voit jakaa postauksiani omissa somekanavissasi. Blogini kirjoitukset ovat tekijänoikeuden alaisia, toki lyhyitä katkelmia yksittäisistä jutuista saa lainata kunhan lähde mainitaan. Voit myös linkittää blogiani.

Tällä tavalla yhä suurempi määrä ihmisiä, joilla on haasteita suolistoasioiden kanssa, voivat saada apua.