fbpx

DNA MyGeneticBody Purify Kit -paketti

Mitä jos saat kaikki nämä DNA Purify Kit -ohjelman hyödyt itsellesi?

Muutat Purify ohjelman avulla kehosi rasvan kerryttäjästä tehokkaaksi rasvanpolttajaksi 

  • kehosi koostumus muuttuu kiinteämmäksi eli senttejä ja ylimääräistä höttöä lähtee oikeista paikoista.

Kehosi myrkyt puhdistuu tehokkaasti – pääset eroon myös rasvaliukoisista myrkyistä. 

Pääset eroon makean himostasi ja napostelun tarpeesta – löydät oman ruokailurytmisi, ei enää mielialan vaihteluja ja verensokerisi sahaamista ylös ja alas.

Selätät uupumuksen … ja jätät iltapäivän väsymyksen sekä päiväuniesi tarpeen historiaan!

Pääset eroon sinulle sopimattoman ruoan aiheuttamasta raskaasta olosta ja vatsasi turvotuksesta – ruuansulatuksesi toimii paremmin.

Aivosumusi häviää, ajatuksesi ovat selkeämmät ja kirkastuvat – mikrobiomiystävällinen ruokasi vaikuttaa myös positiivisesti mieleesi.

Saavutat sinulle parhaan suorituskyvyn arjessa – saat enemmän aikaiseksi ja pystyt keskittymään asioihin paremmin.

Huomaat, että kun ruokavaliosi on tasapainossa: sinun on helpompi rentoutua…. ja kestät paljon paremmin painetta ja stressiä!

Nukut sikeästi kuin vauva…. unen laatusi kohenee ja nukahdat paremmin!

Saat aikaan parhaan version itsestäsi – kehosi positiivisten muutosten myötä saat paremman itsetunnon ja itsevarmuuden… voit vihdoin olla oma itsesi!

DNA Purify Kit -Ohjelman valmennuksessa opit tekemään elämäsi muutoksen ja kehosi puhdistuksen ilolla ja nautin sekä samalla ottamaan vastuun omasta terveydestäsi sekä hyvinvoinnistasi.

Elämä on liian lyhyt hukattavaksi dieetillä kärvistelyyn ja painon kanssa jojoiluun.

Saat selkeitä ja helposti käytäntöön vietäviä reseptejä, joilla päivität nykyisen ruokavaliosi askel kerrallaan.

Teet muutoksen vähemmällä stressillä ja opit luomaan terveydestä elämäntavan. 

Tee muutos ja kehosi puhdistus terveys edellä – ei kyseenalaisia epäterveellisiä kikkoja, huonoja neuvoja tai jopa vaarallisia muotidieettejä. Vaan tutkitusti turvallisilla ja toimivilla ratkaisuilla, kehoasi kuunnellen ja ruoasta nauttien.

Jos haluat tavoitella kevyempää oloa, Purify -ohjelma on myös loistava startti ihannepainon saavuttamiseen. 

Perinteiset dieetit perustuvat vähäkaloriseen ruokavalioon, jolloin painosi lähtee lihaksista, mutta myrkyt eivät poistu kehostasi, vaan toksisuus jää kehoon. Yleisesti selluliitti/rasvakudos sekä nivelet ovat hyviä kuona-aineiden parkkipaikkoja, johon kehosi on varastoinut myrkkyjä ja kuona-aineita. Kehosi toksisuus ei näiden vähäkaloristen dieettien kautta vähene, vaan kun alat syömään uudestaan dieetin jälkeen, painosi nousee takaisin. Jos haluat lopettaa jojoilun ja ylläpitää saavutetun painosi, on tärkeää saada myrkyt pois kehostasi. 

DNA Purify Kit -ohjelmasi sisältää kaiken tämän:

A. Purify Kit puhdistuspaketti: arvo 393 €

Ohjelman opit sopivat sinulle, olit sitten kasvissyöjä, gluteeniton, maidoton, vegaani tai kaikkiruokainen. 

Lisäksi opit miten korjata ruoansulatustasi, eliminoida ongelmia aiheuttavat ravintoaineet, käynnistät rasva-aineenvaihdunnan sekä tuunaat ruokavaliostasi itsellesi yksilöllisen. Teet tuloksia nauttien hyvästä mikrobiomiystävällisestä ruoastasi, joka pitää sinut kylläisenä. Mitä tarkemmin seuraat ohjeitasi, sitä paremmin onnistut.

Saat kliinisesti testatut luonnolliset tuotteet eli Purify paketin, jossa on 5 tuotetta, ja joista jokaisella tuotteella on oma rooli ja tehtävä. 

1. Yksi tuote on suunniteltu suolistosi hellävaraiseen puhdistukseen.

2.  Toinen tuote myöskin vaikuttaa suolistoosi. Se muuttaa suolistosi pH:ta, suolistoosi ”istutetaan” uusi bakteerikanta, joka auttaa bakteeri tasapainossa. Siinä tuotteessa on myös suolistosi hyville bakteereille ruokaa.

3.  Kolmas tuote on suunniteltu verenkiertosi hyvinvointiin. Kehoasi puhdistaessasi on tärkeää, että vaikutetaan maksasi ja munuaistesi toimintaan. Näin kehosi pystyy poistamaan myrkkyjä. Tämä ohjelma tukee maksaasi ja munuaisiasi. Verenkiertosi toimii muutenkin paremmin tämän tuotteen avulla.

4.  Neljäs tuote on suolistosi tueksi suunniteltu mikrobiomishake. Shakella korvataan ateriasi esim. aamu- tai väiipalasi. 

5. Viides tuote on ihana kuituviherjuoma, jonka ravinteet käynnistävät kehossasi myrkkyjen puhdistusprosessin.

Purify ohjelma

Eli Purify -ohjelmasi on terveellinen, turvallinen ja todella kattava kokonaisvaltainen puhdistusohjelmasi.

Saat myös ruokavalio-opastusta ja -vinkkejä. Purify -ohjelmasi reseptikoosteessa on useita herkullisia ja helppotekoisia ruokaohjeita.

Kaikki tämä yhteensä 393 euroa, jos ostat tuotteet erikseen. Hintaa kannattaa ajatella tällä tavalla: Ihmiset tekevät Purifyn -ohjelman keskimäärin 1-2 kertaa vuodessa ja hyödyt tulee koko vuodelle mm. ravinteiden imeytyminen paranee kehossasi jne.Jos teet Purify -ohjelman kerran vuodessa, kustannus on päivää kohden 1,07 € /päivä. Vaikka tekisit Purify -ohjelman kerran, saat ohjelmasta elämää muuttavia hyötyjä mm. uusi bakteerilajike suolistossasi. Jos taas tekisit Purifyn 2 kertaa vuodessa (esim. kevät ja syksy) kustannus on 2,15 €/pvä. 

Purify -ohjelmaa voi ajatella myös kehosi ja suolistosi vuosihuoltona. Ihan niinkuin meillä on auto, miksi sitä on vuosittain huollettava, no ettei tulisi isompaa remonttia myöhemmin.

Purify -ohjelman voit tehdä joko 7 tai 21 päivän aikana. Se on helppo toteuttaa ihan työssäolosi aikana. 

Purify -ohjelma on ainoa markkinoilla oleva kokonaisvaltainen ohjelma suolistosi hyvinvointiin ja mikrobiomisi tasapainottamiseen. 

B. MyGeneticBody Elämäntapojen geneettinen analyysi: arvo 850 €

Yli 200 sivuinen suomenkielinen kirja Sinusta! Tietoa koko elämäsi ajaksi. Kirja ei mittaa sinun nykyhetken tilaasi. Vaan sinun geneettistä taipumusta eri asioihin perustuen viimeisimpään tieteeseen kyseisistä asioista. Saat tietää yli 50 geenisi genotyypit. Ne eivät muutu elämäsi aikana, joten tätä analyysia ei tarvitse sinun toista kertaa tehdä. 

Testitulostesi perusteella kirjastasi löytyy myös yli 900 ruoka-aineelle tarkat ja helposti ymmärrettävät suositukset. 

C. Minun henkilökohtainen tuki sinulle : arvo 300 €

  1. Starttitapaamisen (live, puhelu tai Zoom), jossa kartoitan sinun lähtötilanteen hyvinvointi lomakkeen avulla. 
  2. Purify ohjelman aloittamisen jälkeen 5. päivä: uusi tapaaminen, puhelu tai zoomi. 
  3. Lopputapaaminen (live, puhelu tai Zoom) Purify ohjelman 21. päivän jälkeen. Jolloin tehdään yhteenveto tuloksistasi ja lopputilanne kartoitus.
  4. Päivittäisen tuen. Whatsapp viesteillä voimme vaihtaa kuulumisia päivittäin.
  5. Kun Elämäntapojen geneettinen analyysi kirjasi on tullut sinulle noin 5 viikon kuluttua testisi lähettämisestä: uusi tapaaminen, puhelu, Zoom tai TeamViewer, jossa käydään yhdessä läpi kirjasi tärkeimmät kohdat. Aikaa tähän kannattaa varata noin tunti. 

Pääset mukaan suljettuun Facebook Purify vertaisryhmään. Sieltä saat lisää tietoa ja tukea. Mukana yli 800 jäsentä ja jokainen jäsen on tehnyt Purify -ohjelman.

Näiden arvo olisi yhteensä jopa 1543 € erikseen hankittuna! 

Et joudu maksamaan valmennuksesta edes 0 euroa. 

Koko paketin hinta juuri nyt vain 620,25 € sis. alv:n sekä postituskulut. 

Hinta: vain 620,25 €. Säästösi 922,75 euroa!

DNA Purify paketti

Minä rakastan sinua!

Yksi ainut kertamaksu – Ei kuukausimaksuja tai jäsenyyksiä (kuten joillakin kilpailijoilla…)

PS. Lopputuloksena opit pysyvän hyvän olon salaisuuden… ja saat palkintona elinvoimaisemman ja vastustuskykyisemmän kehon!