fbpx
DNA geneettinen perimä

”Mitä jos saisit tietää mikä on sinulle VASTAUS KOKO LOPPUELÄMÄKSESI… energisempään & kevyempään oloon ja parempaan vastustuskykyyn… jo muutamassa viikossa!”

Vastaus sinulle löytyy uuden lääketieteen alalta, jota kutsutaan nutrigenetiikaksi. Se pyrkii selvittämään miten ruokavaliosi sovittaminen geneettisen perimäsi mukaisesti vaikuttaa terveyteesi. Kun tietyt geneettiset heikkoutesi tunnistetaan, ravitsemukselliset suositukset sinulle voidaan mukauttaa niin, että jätät haitalliset ravintoaineet pois ruokavaliostasi ja lisäät hyödyllisten ravintoaineiden määrää.

Tiesitkö, että ruokavaliollasi on todellakin merkittävä vaikutus terveyteesi?

Oletko tuskaillut oman ruoansulatuksesi kanssa? Onko sinulla ruokailun jälkeen ”tönkkö” olo? Turvottaako? Kiertääkö vatsassasi? Tai podetko ummetusta?

Olet jo saattanut kokeilla erilaisia dieettejä, paastoja, laskenut kaloreita, vältellyt rasvoja, karpannut, kuullut neuvoja kuten ”syö vähemmän kuin kulutat” vain huomataksesi, että todellisuudessa kaikki yrityksesi epäonnistuivat ja lopputuloksina tunsit olosi entistä kurjemmaksi. Syy näihin ongelmiisi ei ole sinussa, että olisit huono ihminen, vaan syy saattaa olla geeneissäsi.

Tiesitkö, että olet saattanut periä vanhemmiltasi huonoja ravitsemus geenejä?  

Jotka sitten aktivoiduttuaan ovat alkaneet heikentää hyvinvointiasi. Kun sinulla ei ole ollut oikeaa tietoa, niin oletkin ehkä tiedostomattomasti syönyt sinulle epäterveellisiä ruokia.

Oletko sinäkin uskonut pitkään, että yleinen ravitsemustieto, mitä suositellaan jokaiselle, on hyväksi myös sinulle?

Ei ole mahdollista antaa yleistä suositusta ruokavaliosta, jota kaikki voisivat noudattaa. Koska yhdelle terveellistä voi aiheuttaa toiselle suuria ongelmia ja jopa edistää sairauksien kehittymistä. Syy näihin yksilöllisiin eroihin on geeneissäsi.

DNA ruokavalinta

Kuinka geenisi vaikuttavat, mikä ruoka on erityisen terveellistä tai epäterveellistä sinulle?

Olet siis perinyt vanhemmiltasi sekä aikaisimmilta sukupolviltasi hyviä ja huonoja geenejä. Millaisia geenejä sinussa onkaan? Voitko vaikuttaa omalla käyttäytymiselläsi, että hyvät geenisi olisivat aktiivisia ja huonot geenisi eivät saisi ylivaltaa. Jolloin ennaltaehkäisisit tai viivästyttäisit sairastumista perinnöllisiin sairauksiin, joita suvustasi ehkä esiintyy.

 • Onko sinulla normaalia suurempi tarve antioksidanteille? 
 • Lisäävätkö sinun geenisi oksidatiivista stressiä? 
 • Haluatko tietää, onko sinulla tavallista korkeampi riski eri tyyppisiin syöpäsairauksiin? 

Nyt ei sinun enää tarvitse arvailla!

Saatat olla skeptinen DNA -testeistä. Miksi laittaisit rahaa geenitestiin, jossa on 10-15 sivua ihan turhaa englannin kielistä tekstiä tai vaikea lukuista dataa siitä, jota sinä jo tiedät entuudestaan eli älä polta tupakkaa, älä juo alkoholia, sokeri on myrkkyä ja prosessoitu ruoka ei ole terveellistä.

Jos olet koskaan halunnut laittaa terveytesi ja hyvinvointisi etusijalle, tämä on todennäköisesti tärkeintä mitä haluat tietää!

Vastaus koko loppuelämäksesi on DNA-geenitesti MyGeneticBody eli henkilökohtainen elämäntapojen geneettinen analyysi.

Se perustuu tähän nutrigenetiikan tieteeseen. Geenitestisi kertoo, mihin ravintoaineisiin kehosi aineenvaihdunta reagoi. Analysoimalla yli 50 geneettistä variaatiotasi saat runsaasti tietoa geneettisen perimäsi vahvuuksista ja heikkouksista.

MyGeneticBody DNA geenitestisi raportti painetaan kirjaksi. Sen nimi on Elämäntapojen geneettinen analyysi. Kirjan ruokaluettelo pitää sisällään yli 900 eri ruokalajia, jotka on arvioitu sinun geeniesi perusteella.

Kuvittele: Yli 200 sivuinen suomenkielinen kirja sinusta! (Voit tilata kirjan myös englannin- tai saksankielisenä.) Se auttaa sinua suunnittelemaan ravintosi ihanteelliseksi. Näillä tiedoilla varmistat, että teet parhaan valinnan, kun päätät mitä syöt, mitä ravintolisiä käytät ja mitä liikuntaharjoituksia teet.

Mutta kuinka elämäsi muuttuukaan helpommaksi juuri tämän analyysin myötä?

1o muuta tärkeää syytä, miksi sinun kannattaa satsata hyvinvointiisi:

Elämäntapojen geneettinen analyysi kirja – löydät omasta kirjastasi vastaukset ja asiantuntijoiden suositukset mm. seuraaviin kysymyksiin:

 1. Poistuvatko kehosi tuottamat vapaat radikaalit (myrkylliset molekyylit) kehostasi nopeasti vai hitaasti? Jos elimistössäsi ei ole luontaista kykyä neutralisoida vapaita radikaaleja, niin kirjasi kertoo mitä ravintoaineita sinun kannattaa lisätä ja mitä vähentää ruokavaliossasi.
 2. Kuinka hyvin kehosi pystyy tekemään haitalliset ainesosat myrkyttömiksi? esim. tuhka, savu, noki.
 3. Toimivatko sinun detoksikaatiogeenit tehokkaasti torjunta-aineiden, kemikaalien ja raskasmetallien suodatuksessa?
 4. Millainen on kehosi geneettinen kyky ottaa happea keuhkoillasi ja siirtää sitä oikeille lihaksille?
 5. Millaiset urheilugeenit olet perinyt?
 6. Onko sinulla geneettinen riski saada kakkostyypin diabetes? Millaiset aineenvaihduntageenit sinulla on?
 7. Kannatko ns. riskigeenejä? Mitkä ApoE genotyypit olet saanut äidiltäsi ja isältäsi?
 8. Millaiset luut sinulla on geneettisesti? Onko osteoporoosin riskiä?
 9. Entäs, onko sinulla geneettinen riski saada silmänpohjarappeuma?
 10. Millainen on geneettinen riskisi viljatuotteisiin?

Kun tiedät nämä sinulle tärkeät asiat, niin pystyt tekemään oikeita valintoja ruokasi ja elämäntapasi suhteen.

Koska saat varman tiedon geeneistäsi, pystyn lupaamaan, että Sinä pystyt 100 % varmasti saavuttamaan elinvoimaisen, keveämmän ja vastustuskykyisemmän kehon sekä mielen… nauttien uudesta energiasta ja hyvästä olosta!

Hyvinvointisi nostaminen seuraavalle tasolle on itse asiassa äärimmäisen helppoa, jos tiedät mitä syöt ja syöt sitä! Sinun ei tarvitse laskea ainuttakaan kaloria tai kärvistellä nälkädieetillä, vaan opit helposti kirjasi avulla: miten aktivoit aineenvaihduntasi, miten tasapainoitat mikrobiomisi ja mitä ravinteita käytät…

… ja parasta on, että voit tehdä tuon kaiken pikkuhiljaa kehoasi kuunnellen ja aidosta & herkullisesta ruoasta nauttien.

Hyvinvointisi on tarkoitus olla iloa, nautintoa ja hyvää oloa – tee siitä totta! VÄLTÄMÄLLÄ VAIN VIRHEET!

Tein itse suuren elämäntapamuutoksen vuonna 2016. Blogiartikkelissani Annen tarina kerron siitä tarkemmin. Opin kantapään kautta, että vuosia kestäneistä suolisto-ongelmista voi parantua ja pääsin takaisin normaaliin elämään. Otin vastuun omasta elämästäni. Pienin askelin. Suolistoni mikrobiomin tasapainottamisella. Sain uuden terveellisen ruokavalioni tueksi Synergy Worldwiden tutkitusti tehokkaat ja toimivat ravintolisät. Nyt Novogenialta tilaamani oman DNA Elämäntapojen geneettisen kirjan tietojen avulla voin vielä hienosäätää terveellistä ruokavaliotani.

Nämä kaksi yhtiötä Synergy Worldwide Yhdysvaltojen Utahissa ja Novogenia Itävallassa tekevät sinunkin hyvinvointiisi luonnonmukaisia ratkaisuja. Synergy Worldwide tunnetaan korkeasta laadusta ja innovatiivisista ratkaisuista luonnollisten ravintolisien kanssa jo 49 vuoden ajan. Novogenia on 20 vuotta sitten perustettu ja on Euroopan markkinajohtaja elintapojen geneettisessä diagnostiikassa sekä on maailmanlaajuinen ennaltaehkäisevän geneettisen diagnostiikan edelläkävijä. Molemmat yhtiöt ovat sertifioitu useilla korkeilla kansainvälisillä laatustandardeilla.

Joten olen todella onnellinen, että voin tehdä yhteistyötä näiden kahden upean yhtiön kanssa. Näin voin auttaa sinuakin voimaan paremmin.

Mitä kaikkea kuuluu DNA geenitesti MyGeneticBody pakettiisi:

A. Saat Novogenian laajan oman henkilökohtaisen Elämäntapojen geneettinen analyysi kirjan geeneistäsi.

B. Analyysi kirjaa odotellessasi, voit testata Synergyn Worldwiden luonnollisia ja turvallisia lisäravinteita. Valitset sinulle sopivan paketin kahdesta vaihtoehdosta. Pääset heti kohentamaan hyvinvointiasi.

C. Minun henkilökohtainen tuki sinulle. Annan sinulle ohjausta ja neuvontaa, esim. miten käytät tuotteita. Kun oma kirjasi on tullut sinulle, nähdään livenä tai otetaan yhteinen videopuhelu, jonka aikana käydään läpi kirjasi raportti ja kerron vielä lisää vinkkejä!

Mitä mieltä tyytyväiset asiakkaani ovat Elämäntapojen geneettinen analyysi kirjasta?

” Kiitos, nyt on mielenkiintoista luettavaa ja opittavaa geeneistä ja omista ruokasuosituksista kirjani kanssa. Yllätyksiä tuli hedelmissä, maitotuotteissa ja eri liharuokien suhteen. Tilasin DNA Purify Kit paketin. Purify Kitin puhdistusohjelma oli helppo tehdä työni ohella. Annen ohjaus oli selkeää ja kannustavaa. Nyt on kevyt ja energinen olo. Jatkuva napostelu ja makeanhimo ovat poissa. Senttejäkin on lähtenyt oikeista paikoista pois.” Marja 54 v.

Elämäni hyödyllisin investointi! Valtavasti upeaa tietoa omista geeneistäni. Vien käytäntöön vähitellen, kun opettelen uusia ruoka-aineita. DNA Energy Kit paketin tuotteet ovat käytössä päivittäin. Join ennen aamuisin tuoremehua lasillisen, nyt korvaan sen e9:llä. Se ei ole ”sokeripommi”. Nukun paremmin, kun juon ennen nukkumaanmenoa Proargi 9+ juoman.” Tuija 49 v.

”Nyt ymmärrän, miksi mahani oli kuralla viikottain… Sain avun DNA paketin Purify Kit -tuotteilla jo muutamassa päivässä. Elämäni on nyt helpompaa, kun ei tarvitse juosta vessassa koko ajan. Nyt aion vältellä minulle epäterveellisiä ruokia, niin vatsani voi hyvin.”   Anna 42 v.

Löydä sinäkin terveyttäsi ja suorituskykyäsi parhaiten tukevat ruoka-aineet ja tiedä myös mitkä ruoka-aineet vaikuttavat negatiivisesti omiin geeneihisi. Ei enää arvailuja ja ristiriitaisten tietojen keskellä suunnistamista. Opit juuri sinun aineenvaihdunnallesi parhaiten toimivat ruoat ja elämäntavat. Geenisi eivät muutu elämäsi aikana. Saat pysyvää tietoa kirjasi avulla.

Oletko jo innoissasi halusta tietää omat yksilölliset ruoka-aine suosituksesi, joiden avulla vältät sekavan ravitsemusviidakon aiheuttaman turhautumisen, ristiriitaisen tiedon keskellä suunnistamisen, vatsan turvotuksen, jatkuvan väsymyksen, stressin syömisestä jne…

Miten voit saada oman MyGeneticBody DNA-geenitestin, jonka avulla tiedät mihin panostaa hyvinvoinnissasi?

 1. Tilaa MyGeneticBody-DNA- pakettisi. Voit valita kahdesta vaihtoehdosta sinulle sopivampi paketti. Pakettisi tulee noin viikon kuluttua kotiovellesi tai paikkaan minne haluat sen tulevan.
 2. Ota sylkinäyte ohjeiden mukaisesti. Tee rekisteröintisi sähköisesti.
 3. Lähetä näyte testattavaksi postin kautta. Postimaksu on noin 4 euroa.
 4. Novogenia laittaa noin viikon kuluttua sinun sähköpostiisi näytteen saapumisilmoituksen.
 5. Saat sähköpostiisi myös ilmoituksen kun DNA näytteesi on analysoitu, jolloin voit kätevästi ladata tuloksesi omalle tietokoneellesi. Näin pääset mahdollisimman pian tutustumaan omaan DNA:stasi kertovaan raporttiin.
 6. Ilmoitus tulee myös päivästä, jolloin oma Elämäntapojen geneettinen analyysi kirja postitetaan sinulle. Tähän menee aikaa arviolta 5 viikkoa.

Tällä videolla kerron omasta DNA testini teosta:

Mitä saat DNA MyGeneticBody geenitestipaketissa:

A. Elämäntapojen geneettinen analyysi: arvo 850 € (jos tilaat kirjan suoraan Novegenialta)

Yli 200 sivuinen suomenkielinen kirja Sinusta! Tietoa koko elämäsi ajaksi. Kirja ei mittaa sinun nykyhetken tilaasi. Vaan sinun geneettistä taipumusta eri asioihin perustuen viimeisimpään tieteeseen kyseisistä asioista. Saat tietää yli 50 geenisi genotyypit. Ne eivät muutu elämäsi aikana, joten tätä analyysia et tarvitse tehdä toista kertaa.

Testitulostesi perusteella kirjastasi löytyy myös yli 900 ruoka-aineelle tarkat ja helposti ymmärrettävät suositukset.

B. Kliinisesti testatut luonnolliset tuotteet arvo 393 – 408 €

Pääset jo ennen analyysi tulostasi testaamaan Synergy Worldwiden luonnollisia ja turvallisia lisäravinteita. Valitse joko DNA Purify Kit tai DNA Energy Kit pakettisi.

DNA Purify Kit paketin avulla voit helposti ja tehokkaasti puhdistaa koko kehosi. Lopputuloksena kevyempi olo ja vastustuskykyisempi kehosi. Tästä löydät lisää tietoa ja mitä hyötyjä saat DNA Purify Kit -paketista.

DNA Energy Kit paketista löytyy hurjasti lisää luonnollista energiaa arkeesi ja juhlaasi. Suolistosi hyvinvointiin täsmätuotteita. Tästä löydät lisää tietoa ja mitä hyötyjä saat Energy Kit -paketista. 

C. Minun henkilökohtainen tuki sinulle: arvo 100 – 300 € (arvo riippuu siitä minkä DNA paketin valitset)

 1. Tapaaminen (live, puhelu tai Zoom), jossa kartoitan sinun lähtötilanteesi hyvinvointi lomakkeen avulla. Aikaa tähän kannattaa varata noin tunti.
 2. Viestiyhteys, voit tarvittaessasi ottaa yhteyden minuun!
 3. Kun kirjasi on tullut sinulle noin 5 viikon kuluttua testisi lähettämisestä: uusi tapaaminen, puhelu, Zoom tai TeamViewer, jossa käydään yhdessä läpi kirjasi tärkeimmät kohdat. Aikaa tähän kannattaa varata myöskin noin tunti.

Näiden arvo olisi yhteensä jopa 1358 -1543 erikseen hankittuna!

Et joudu maksamaan ohjauksestani edes 0 euroa.

Koko paketin hinta juuri nyt kotiin kannettuna vain 620,25 € sis. alv:n.

Samalla varmistat, että vältät trendikkäiden ja jopa vaarallisten dieettien haitat ja niistä koituvien ongelmien korjaamisen – joten tämä voi tuottaa sinulle jopa tuhansien eurojen säästöt! Entäs loppuelämäsi ruokaostos säästöt?

Hinta: vain 620,25 € sis. alv:n. Säästösi jopa 922,75 €!

Haluaisitko itsellesi DNA Purify paketin vai DNA Energy paketin?

Valitse paketti, joka sopii sinulle parhaiten.

DNA Purify paketti

DNA Energy paketti

Milloin on paras aika aloittaa muutos kohti elinvoimaisempaa kehoa, terveyttä ja tasapainoa? Vastaus on NYT.

Nyt jos koskaan, on todella ajankohtainen aika ottaa vastuu omasta hyvinvoinnistasi!

Etkö ole vielä vakuuttunut? Haluatko kysyä minulta jotain? Ota yhteyttä!

Minä rakastan sinua!

Jätä kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *