fbpx
anne yrittäjä 2021
Vuoden 2021 Yrittäjä

Sonkajärven Yrittäjien vuoden 2021 yrittäjä

Sonkajärven Yrittäjien perinteinen joulujuhla pidettiin su 5.12.2021 Sonkajärvellä Ravintola Hollivootissa. Pikkujoulun kera juhlittiin vuoden 2021 yrittäjää. Olen kiitollinen ja onnellinen siitä, että minut valittiin vuoden 2021 yrittäjäksi Sonkajärvellä. Arvostan tätä todella paljon!

Tein omasta yrityksestäni juhlaan esityksen, jonka jaan sinunkin nähtäväksi. Näin pääset tutustumaan minun yritykseni eri vaiheisiin.

anne eskelinen Hotel Kämp portaat

Muutama diakuva on sitten luvassa…

Anne Eskelisen yrityksen nimi

Yritykseni on jo 24 vuotta vanha. Miten se voi olla mahdollista? Aika näköjään hurahtaa silmissä. Hoitola Green Health on terveyden ja kauneuden, iho- ja jalkahoidon sekä hyvinvoinnin erikoisliike.

Anne Eskelisen yrityksen arvot

Yritykseni arvot. Kauneus ja terveys punaisena lankana koko yrittäjäuran aikana. Vaikka toimintatapa on välillä muuttunut niin arvot aina pysyneet samana.

Anne Eskelisen peruskoulutukset

Peruskoulun jälkeen valmistuin ompelijaksi. Siitä yrittäminen jo pienimuotoisesti alkoikin. Ompelin vaatteita asiakkaille heidän mittojen mukaan. (Edelleen ompelen vaatteita mutta vain omaan käyttöön.)

Lähdin kuitenkin aika pian opiskelemaan sairaanhoitajaksi. Valmistumisen jälkeen työskentelin Kysin hematologisella osastolla ja sen jälkeen koko 90-luvun Sonkajärven terveyskeskuksen vuodeosastolla.

Anne Eskelinen värikonsultti

Sairaanhoitajana työskennellessä minua alkoi kiinnostaa myös tyyliin ja kauneuteen liittyvät asiat. Joten lähdin hakemaan koulutusta näihin. Tämä ala tempaisi mukaansa niin, että uskalsin perustaa yrityksen 1997 ja irtisanoiduin sairaanhoitaja virastani vuonna 2000.

Anne Eskelinen lehtiartikkelit

Paljon erilaisia väri- ja tyylianalyysi tapahtumia ympäri Suomea. Tuhansia asiakkaita. Koulutin myös uusia väri- ja tyylikonsultteja eri puolille Suomea. Ihanaa aikaa, mutta jatkuvat iltatyöt ja viikonloppu keikat (poissa kotoa) kypsyttivät miettimään jotain uutta.

Anne Eskelinen  Enkelimekko

Perustin Sonkajärvelle Enkelimekko nimisen vaateliikkeen. Vaatteet tulivat Tanskasta Trendzetter nimisestä yrityksestä. Laaja valikoima suurenmoisille naisille koot 34-58. Myös Suomessa tehtyjä vaatteita löytyi liikkeestäni. Sitten Trendzetter meni konkurssiin Tanskassa ja minä lopetin vähitellen vaateliikkeen pidon. Koska uutta oli tulossa.

Anne Eskelinen Jalkahoitola

Opiskelin jalkojenhoidon ammattitutkinnon ja ensimmäinen jalkahoitola oli Sonkajärven keskustassa olevassa ns. taksitalossa melkein kymmenen vuotta. Työhuone taisi muuttua talon sisällä kolme kertaa eri huoneeseen.

Anne Eskelinen Luomupuoti

Parina vuotena pidin viereisessä huoneessa lähituottajien luomupuotia. Joulun aikaan sisustin huoneen vanhan ajan joulukaupaksi. Siellä oli niin ihana tunnelma ja vasta paistetun leivän tuoksu. Myyntihittinä oli vanhan ajan karamellit!

Anne Eskelinen Jalkahoitola 2

Sitten muutin yriykseni toiseen paikkaan pariksi vuodeksi. Nykyään jalkahoitolani on Lääkäritalo Parannuksessa sekä Spa Hotel Runnilla. Käyn vuorotellen molemmissa paikoissa.

Anne Eskelinen Green Health

Koin vuonna 2016 ”vihreän herätyksen” joka alkoi oman terveyden ongelmista. Väsymys, ylipaino ja ”herkkä vatsa”. Löysin ratkaisun jo vuosia kestäneisiin suolisto-ongelmiin mikrobiomin tasapainotuksella. Synergyn ravintolisät olivat ja ovat edelleen päivittäin tärkeä tuki ruokavalioni ohella. Nyt olen todella innoissani omasta DNA testin pohjalta tehdystä yli 200 sivuisesta suomenkielisestä kirjastani. Paljon uutta opittavaa!

Anne Eskelinen suoliston hyvinvointi

Näin yli 50 -vuotiaana ilman mitään koulutuksia, tein omat nettisivut! Varmasti on paljon virheitä ja korjattavaa, mutta onpahan oman näköiset! Välillä on pitkiäkin aikoja ettei kerkiä kirjoittaa, mutta mielessä on paljon blogiin juttuja.

Anne Eskelinen somekoulutukset

Kun korona vähensi jalkahoitoja keväällä 2020, en jäänyt sitä suremaan, vaan suuntasin oppimaan uutta. Yksinyrittäjän tärkein pääoma on oma pää! Sen kehittäminen digimaailmaan alkoi vähitellen Zoomeilla ym. työkaluilla.

Anne Eskelinen vapaa-aika

Luonto! Kalassa talvella pohjoisessa erämaan tunturijärvillä ja kesällä vetouistelemassa kotijärvellä. Himomarjastaja. Aina yksin marjassa. Niin nollaa ajatukset! Nyt sitten kolmannen kerran omaa puutarhaa tekemässä.

Anne Eskelinen yrittäjäjärjestötoiminta

Kohiseva kokka, Volokin polku, naamiaiset, Los Eukonkantos ja kaikkea hupatusta/ virkistystä omien ja muiden yrittäjäyhdistysten kanssa.

Anne Eskelinen Eukonkanto

Eukonkanto on aina ”voimainponnistus” talkoolla tekeville yrittäjille. Vaikka se on vain yksi viikonloppu. Kahvion vastaavana on tuhat ja yksi asiaa käsillä yhtäaikaa.

Anne Eskelinen maakunnalliset yrittäjäjuhlat

Suomi 100 vuotta vuonna 2017. Samana vuotena saimme järjestää maakunnalliset yrittäjäjuhlat Sonkajärvellä! Tavallinen liikuntasali muuttui taianomaisesti upeaksi juhlapaikaksi sini-valkoisin sävyin. Minulla oli visuaalinen näkemys paikan koristelusta. Tämä toteutui yli odotusten. Tästä iso kiitos kaikille talkoissa olleille!

Paikalla oli ammattivalokuvaaja. Tällä kuvalla haluan kiittää omaa rakasta Ramia ❤️ Hän on aina tukenut, auttanut ja sparrannut minua eteenpäin myös tällä yrittäjäpolulla.

Anne Eskelinen kouluttaja

Yritykseni missio ja visio. Haluan auttaa omalla tavallani muita ihmisiä.

Anne Eskelisen mentorit

Minä en olisi tämä minä, jos en olisi näitä henkilöitä elämäni aikana tavannut! Kiitos, kiitos, kiitos teille kaikille!

Anne Eskelinen kiitos

Yksi kommentti

Jätä kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *