fbpx
Biome Actives maitohappobakteerit
Suoliston puhdistus,  Suoliston vaikutus

Synergyn Biome Actives kapselit tukevat suoliston mikrobiomia

Synergyn Biome Actives kapselit ovat probiootti- ja prebioottiyhdistelmä. Eli bakteereilla on oma ruoka mukana kapselissa! Tässä artikkelissa kirjoitan hieman tarkemmin tämän tuotteen sisältämistä aineista.

Mikä on probiootti?

Probiootit ovat eläviä mikrobeja, jotka tasapainottavat suoliston mikrobiomia. Tavalliset maitohappobakteerit voivat tuhoutua jo mahalaukussa ja näin vain pieni osa bakteereista pääsee suolistoon.

Mikä on prebiootti?

Prebiooteissa on kyse siitä, että tietyllä ruoalla pyritään edistämään hyviä bakteereita. Hyviä bakteereita vaalitaan prebioottisella ravinnolla, maitohappobakteerit suosivat inuliinia! Näin hyvät bakteerit saavat lisää valtaa huonoja bakteereita vastaan. Huonot bakteerit eivät voi hyödyntää prebiootteja lainkaan.

Mitä probioottieja on Synergyn Biome Actives kapseleissa?

Yhdessä kapselissa on miljardi CFU-yksikköä Bacillus Coagulans bakteeria. Tämä mullasta saatava bakteeri sisältää suojakuoren, joka ei tuhoudu mahalaukun vatsahappojen takia. Kun nämä bakteerit pääsevät suolistoon, ne avautuvat, tuottavat maitohappoa ja pääsevät lisääntymään.

Biome Actives inuliini

Mitä prebioottia on Synergyn Biome Actives kapseleissa?

Biome Actives kapseleiden prebiootti on sikurijuuresta peräisin oleva inuliini. Nämä Bacillus Coagulans bakteerit käyttävät inuliinia ravinnokseen, joten se edistää suolistossa hyvien maitohappobakteerien kasvua. Sikurijuuresta saatavaa inuliinia on paljon tutkittu ja sen hyödyllisyys suolistossa on tutkimuksilla todettu. Siksi Synergyn monissa tuotteissa yhtenä raaka-aineena on sikurijuuresta peräisin oleva inuliini.

Mitä hyötyä on Synergyn Biome Actives kapseleista?

  • saat uuden bakteerikannan suolistoon
  • nämä bakteerit muuttavat suolistosi ph:ta sellaiseksi, jossa hyvät bakteerit viihtyvät

Miten käytät Synergyn Biome Actives kapseleita?

Biome Actives maitohappobakteeri

Synergyn Biome Actives purkki sisältää 90 kpl vegekapseleita. Käytä 1-3 kapselia päivässä. Kapselit voit nauttia joko aterian yhteydessä tai ilman. Voit myös avata kapselin ja sekoittaa sen ruokaan tai juomaan. Käyttämällä Biome Actives kapseleita päivittäin varmistat, että tuet suoliston mikrobiomia ihan joka päivä.

Purify puhdistusohjelman aikana tuetaan mikrobiomin tasapainoa Biome Actives kapseleilla suolistossa.

Miksi Synergyn Biome Actives kapselit?

Tänä päivänä meillä kaikilla on puutoksia maaperäisistä bakteereista! Saamme kyllä riittävästi esim. Lactobacillus ryhmään kuuluvia maitohappobakteereita elintarvikkeista ja hapatetuista ruuista. Mutta nämä eivät riitä! Me tarvitsemme myös maaperäisiä bakteereita oman immuniteettimme vahvistamiseen.

Suolistoflooramme on muuttunut, sisältäen enemmän maitohappobakteereita prosessoidun ruoan myötä ja köyhtynyt maaperäisistä bakteereista kaupungistumisen ja vähäisten luontokontaktien myötä.

Jätä kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *