fbpx
Body Prime kapselit
Suoliston puhdistus,  Suoliston vaikutus

Synergyn Body Prime hyvinvointisi tueksi

Synergyn Body Primen kolme luonnollista ainesosaa: magnesium, luumujauhe ja omenapektiini tukevat suoliston hyvinvointia. Tässä artikkelissa kerron hieman tarkemmin näistä kolmesta ainesosasta.

Mitä on magnesium?

Magnesium kapseli

Magnesium on välttämätön makrokivennäisaine, jota keho tarvitsee suuria määriä. Siitä on hyötyä kehon kaikille toiminnoille. Magnesiumia esiintyy ihmiskehossa kaikista aineista 11:nneksi eniten. Se on elimistömme neljänneksi yleisin metalli, josta 70 % on varastoitunut luihin ja hampaisiin.

Kaikki kehon solut tarvitsevat sen ioneita. Magnesium osallistuu lihasten ja hermoston toiminnan ja verensokerin sekä verenpaineen säätelyyn. Magnesiumia tarvitaan myös valkuaisaineiden, luuston ja DNA:n muodostamiseen. Kolme yleisimmin käytettyä muotoja ovat magnesiumoksidi, -sitraatti ja -bisglysinaatti. Synergyn Body Primen magnesium on oksidimuotoa ihan tarkoituksella.

Mg lähteet

Magnesiumin lähteitä ovat täysjyväviljat, sisäelimet, liha, vihreät lehtivihannekset, palkokasvit, tumma suklaa, maitotuotteet, peruna, äyriäiset ja kala. Alla olevasta taulukosta näet, miten kasviksien magnesium pitoisuudet ovat vuosien varrella pienentyneet.

On todennäköistä, että meillä on jonkinasteista magnesiuminpuutosta kehossamme. Tämä johtuu elintavoistamme, ruokavaliostamme ja eritoten stressistä. Puutosoireina voi esiintyä väsymystä tai lihaskramppeja, heikkoutta, puutumista, sydämentykytystä ja alhaista verensokeria. 

Mitä on luumujauhe?

Luumu tuore kuivattu

Synergyn Body Primessa oleva luumujauhe valmistetaan kuivatuista luumuista. Luumujauhe sisältää paljon liukenemattomia kuituja. Luumut ovat ravintekkaita ja pakastekuivatun luumun ravintosisältö on yhtä suuri kuin tuoreen.

Mitä on omenapektiini?

Omenan pektiini

Pektiini on kasvisoluissa esiintyvä liukoinen kuitu. Raaka hedelmä sisältää protopektiiniä, joka hedelmän kypsyessä muuttuu pektiiniksi. Omenapektiiniä on tuoreiden omenien kuoressa ja hedelmälihassa. Omena on yksi pektiinipitoisuudeltaan suurimpia hedelmiä. Tästä Askel Terveyteen artikkelista voit lukea lisää pektiinin terveyseduista.

Mitkä on Synergyn Body Primen hyödyt?

BodyPrime magnesium
  • tukee elektrolyyttitasapainoa
  • tukee normaalia energia-aineenvaihduntaa
  • tukee lihasten toimintaa
  • tukee lihasten normaalia supistumista

Miten käytät Synergyn Body Primea?

Synergyn Body Prime purkki sisältää 90 kpl vegekapseleita. Käytä 2 kapselia päivässä, mieluummin illalla. Kapselit voit nauttia joko iltapalan yhteydessä tai ilman. Voit myös avata kapselin ja sekoittaa sen ruokaan tai juomaan. Käyttämällä Body Primea päivittäin varmistat, että suoli toimii ihan joka päivä. Body Primen hedelmistä saatavat ainesosat ovat peräisin GMO-vapaista lähteistä.

Purify puhdistusohjelman aikana on todella tärkeää, että suoli toimii hyvin ja puhdistuu tehokkaasti.

Jätä kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *