fbpx
Suoliston puhdistus,  Suoliston vaikutus

Synergyn ProArgi-9+ tukee kehon hyvinvointia

Synergyn ProArgi-9+ tukee hyvinvointia ja jaksamista tehokkaasti. ProArgi-9+ on Synergyn tärkein hyvinvointituote. Kliinisissä tutkimuksissa ProArgi-9+ todettiin lisäävän elimistön typpioksidin tuotantoa merkittävästi. Tuotteen ainesosat on valittu huolella hyvinvointia ajatellen.

Mitä Synergyn ProArgi-9+ sisältää?

 • 5000 mg puhdasta, vapaamuotoista kasviperäistä l-arginiinia
 • l-sitruliinia
 • C-vitamiinia
 • D3-vitamiinia
 • B6- ja B12 -vitamiinia
 • foolihappoa
 • K2-vitamiinia

ProArgi-9+ on tehokas ravintolisä, joka auttaa optimoimaan kehon suorituskyvyn. Tuote sisältää runsaasti l-arginiinia, l-sitrulliinia ja C-vitamiinia. ProArgi-9+:ssa käytetään lääkelaatuista l-arginiinia, joka yhdessä eri vitamiinien ja l-sitrulliinin kanssa tehostaa kehon typpioksidin tuotantoa nopeasti.

Mitä on typpioksidi?

Typpioksidi on molekyyliyhdiste, joka voi rentouttaa verisuonia ja auttaa siten säätelemään verenpainetta sekä tehostamaan tärkeiden elinten verenkiertoa. Se tukee vilkasta verenkiertoa, pitää verisuonten seinämät sileinä ja joustavina sekä tehostaa ravinteiden kulkeutumista elimistössä ja niiden muuntamista energiaksi.

Lisäksi typpioksidi tulee suoliston toimintaa. Sen kyky parantaa verenkiertoa tärkeisiin elimiin hyödyttää myös ohut- ja paksusuolta. Verenkierron vilkastuminen parantaa ruoansulatusta sekä tärkeiden ravintoaineiden imeytymistä.

Terve typpioksiditaso on tärkeä verisuonten asianmukaisen laajenemisen, verenpaineen sekä lihasten, sydämen ja keskushermoston toiminnan kannalta. Ikääntymisen myötä kehon luontainen kyky tuottaa typpioksidia heikkenee. Tutkimusten mukaan ikääntyminen ja huono ruokavalio voivat myös heikentää typpioksidin tuotannosta vastaavien aineenvaihduntajärjestelmien toimintatehoa.

Vitamiinipitoisen, tehokkaan ja tieteellisesti jalostetun l-arginiinilisän avulla keho pystyy kasvattamaan typpioksidin tuotantoaan huomattavasti, mikä on hyväksi verenkierrolle sekä sydämen ja verisuonten toiminnalle ylipäätään. Vitamiinipitoinen l-arginiinilisä voi tukea verisuonten ja immuunijärjestelmän toimintaa sekä suojata soluja oksidatiiviselta stressiltä. Synergyn ProArgi-9+ on ainutlaatuinen tuote, joka auttaa sinua vapauttamaan potentiaalisi ja saavuttamaan huipputason hyvinvoinnin.

Mitkä on ProArgi-9+ hyödyt?

 • l-arginiini vaikuttaa kehon tärkeisiin toimintoihin ja ylläpitää normaalia verenkiertoa
 • C-vitamiini tukee hermoston ja immuunijärjestelmän normaalia toimintaa
 • B6- ja B12-vitamiinit sekä foolihappo edistävät punasolujen tuotantoa ja homokysteiiniaineenvaihduntaa
 • K2-vitamiini edistää luuston terveyttä ja veren hyytymistä

Miten käytät ProArgi-9+?

Sekoita 1 annospussi lasilliseen vettä. Sekoita tai ravista, jolloin jauhe liukenee. Juo virkistävä sitrushedelmien makuinen juoma ennen ateriaa tai reilusti aterian jälkeen.

Purify puhdistusohjelman aikana on tärkeää, että verenkierto toimii hyvin. Silloin käytetään 2 annospussia päivän aikana.

arginiini

Miksi ProArgi-9+ on paras arginiini?

”ProArgi-9+ on maailman laadukkain l-arginiinilisä. Se sisältää l-arginiinia ja monia muita sydämen terveyttä edistäviä ainesosia ja se tukee sydämen ja verisuonten optimaalista toimintaa” –Prescribers´Digital Reference 2019 (PDR) -julkaisu, jota lääketieteen asiantuntijat eri puolilla maailmaa ovat jo 70 vuoden ajan käyttäneet.

Jätä kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *