fbpx
Purify ohjelma
Suoliston puhdistus

Synergyn Purify ohjelma suoliston hyvinvointiin

Sanotaan, että kaikki lähtee suolistosta. Suolistomme on terveytemme kehto. Synergyn Purify ohjelma on ainoa markkinoilla oleva kokonaisvaltainen ohjelma suoliston hyvinvointiin ja mikrobiomin tasapainottamiseen.  

Artikkelin luettuasi tiedät tarkemmin:

 • Mikä 21 päivän Purify ohjelma on?
 • Mitä sinä saat  21 päivän Purify ohjelmasta? 
 • Mitkä ovat Purify ohjelman hyödyt?
 • Miten Purify-ohjelma eroaa perinteisistä dieeteistä?
 • Mitä saat lähtiessäsi mukaan 21 päivän Purify ohjelmaan?
 • Mikä on tuotteiden merkitys, rooli ja tehtävä?

Mikä 21 päivän Purify ohjelma on?

Synergyn Purify ohjelma on kliinisesti testattu ja aineenvaihduntaan erikoistuneen lääkäri- ja asiantuntijatiimin kehittämä. Purify ohjelman teho perustuu kolmeen asiaan:

1) Mikrobiomiystävällinen ja tulehdusta estävä ruokavalio, jossa saa syödä aitoa & herkullista ruokaa.

2) Puhtaat & luonnolliset ravintolisät, jotka on synergistisesti suunniteltu tukemaan suoliston ja kehon mikrobiomin hyvinvointia ja tasapainoa  (bakteerit kehossamme). Tuotteille on haettu patenttia.

3) Kevyt liikunta (yoga, pilates, kävely, hiihto) suositukseen.

Mitä sinä saat  21 päivän Purify ohjelmasta? 

Tämä ei ole vain detox- tai puhdistusohjelma, vaan 21 päivän Purify ohjelmassa tapahtuu 3 asiaa:

1.  koko kehon detox eli keho puhdistuu 

2.  suoliston mikrobiomi tasapainottuu 

3.  suolisto puhdistuu

Mitkä ovat Synergyn Purify ohjelman hyödyt?

Yleinen palaute on ollut mm. olo muuttui kevyemmäksi. Aamulla on ollut helpompi herätä. Ajatukset ovat selkeämmät ja kirkkaammat. Kehon koostumus muuttui eli senttejä ja ylimääräistä höttöä lähti oikeista paikoista. Vatsan turvotus poistui. Ruuansulatus toimii paremmin. Treeni kulkee paremmin. Mieli on positiivisempi, mieli on selkeämpi ja kirkkaampi.

Olo on energisempi ja keskittyneempi. Ruokarytmi on saatu kohdalleen. Ihanaa, että tässä ohjelmassa saa syödä hyvää aitoa ruokaa, eikä tämä ole kärvistelyä!

Miten Synergyn Purify-ohjelma eroaa perinteisistä dieeteistä? 

Perinteiset dieetit perustuvat vähäkaloriseen ruokavalioon, jolloin paino lähtee lihaksista, mutta myrkyt eivät poistu kehosta, vaan toksisuus jää kehoon. Yleisesti selluliitti/rasvakudos sekä nivelet ovat hyviä kuona-aineiden parkkipaikkoja,  johon keho on varastoinut myrkkyjä ja kuona-aineita.

Kehon toksisuus ei näiden vähäkaloristen dieettien kautta vähene, vaan kun alkaa syömään uudestaan dieetin jälkeen, paino nousee takaisin. Jos haluat lopettaa jojoilun ja ylläpitää saavutetun painon, on tärkeää saada myrkyt pois kehosta. 

Tämä Synergyn Purify ohjelma tukee tosi tehokkaasti kehon myrkkyjen puhdistusta – myös rasvaliukoisia!

Purify ohjelma

Mitä saat lähtiessäsi mukaan 21 päivän Purify ohjelmaan?

 • Startti- ja lopputapaamisen. Lähtötilannekartoituksen ja loppuyhteenvedon.
 • Päivittäisen tuen. Perustamme esim. oman whatsapp ryhmän, jossa voimme vaihtaa kuulumisia päivittäin.
 • Ruokavalio-opastusta ja -vinkkejä. Purify reseptikoosteessa useita herkullisia ja helppotekoisia ruokaohjeita. 
 • Vertaistuen. Pääset mukaan isoon ja pieneen Facebook Purify vertaisryhmään. Isossa ryhmässä on tietoa ja tukea. Mukana yli 700 jäsentä ja jokainen on tehnyt Purifyn 1-8 kertaa parin vuoden aikana. Heidän kokemuksia löytyy sieltä. 
 • Kliinisesti testatut luonnolliset tuotteet eli Purify paketin, jossa on 5 tuotetta, ja joista jokaisella tuotteella on oma rooli ja tehtävä. 

Mikä on tuotteiden merkitys, rooli ja tehtävä?

Tässä vähän lisätietoa tuotteista:

1. Yksi tuote on suunniteltu suoliston puhdistukseen.

2.  Toinen tuote myöskin vaikuttaa suolistoon. Se muuttaa suoliston pH:ta, suolistoon ”istutetaan” uusi bakteerikanta, joka auttaa bakteeri tasapainossa. Siinä tuotteessa on myös hyville bakteereille ruokaa.

3.  Kolmas tuote on suunniteltu verenkierron hyvinvointiin. Kehoa puhdistaessa on tärkeää, että vaikutetaan maksan ja munuaisten toimintaan. Näin keho pystyy poistamaan myrkkyjä. Tämä ohjelma tukee maksaa ja munuaisia. Verenkierto toimii muutenkin paremmin tämän tuotteen avulla.

4.  Neljäs tuote on suoliston tueksi suunniteltu mikrobiomishake. Shakella korvataan ateria esim. aamu- tai välipala. 

5. Viides tuote on ihana kuituviherjuoma, jonka ravinteet käynnistävät kehossa myrkkyjen puhdistusprosessin.

Synergyn Purify ohjelma on terveellinen, turvallinen ja todella kattava kokonaisvaltainen puhdistusohjelma.

Kaikki tämä yhteensä vain 324 euroa, jos ostat Purify paketin minulta. Tähän hintaan tulee tietysti postimaksut päälle jos joudun sen sinulle ähettämään. Voit ostaa Purify paketin myös suoraan Synergyn verkkokaupasta, jolloin paketti tulee suoraan kotiisi kannettuna ja hintakin on hieman edullisempi 307,57 €. Saat tilauksestasi 10 % alennuksen, kun tilaat ensimmäistä kertaa Synergyltä! Ostitpa Purify paketin minulta tai minun kauttani Synergyltä niin minun ohjaukset kuuluvat hintaan!

Hintaa sinun kannattaa ajatella tällä tavalla: Ihmiset tekevät Purifyn keskimäärin 1-2 kertaa vuodessa ja hyödyt tulee koko vuodelle mm. ravinteiden imeytyminen paranee jne.

Jos teet Synergyn Purify-ohjelman kerran vuodessa, kustannus on päivää kohden 90 senttiä/päivä. Vaikka tekisit Purify-ohjelman kerran, saat ohjelmasta elämää muuttavia hyötyjä mm. uusi bakteerilajike suolistossa. Jos taas tekisit Purifyn 2 kertaa vuodessa (esim. kevät ja syksy) kustannus on 1,80 €/pvä. 

Synergyn Purify-ohjelmaa voit ajatella myös kehon ja suoliston vuosihuoltona. Ihan niinkuin meillä on auto, miksi sitä on vuosittain huollettava, no ettei tulisi isompaa remonttia myöhemmin.

purify paketti

Tämä 21 päivän Purify-ohjelma on sinun helppo toteuttaa ihan työssäolo aikana.

PS. Kiinnostuitko? Kokeile 21 päivän Synergyn Purify ohjelmaa! Opastan sinua ohjelman aikana. Räätälöidään ohjelma sinun tilanteen perusteella sinulle sopivaksi.

PPS. Onko sinulla jotain kysymyksiä Purify ohjelmasta? Varaa aika maksuttomaan hyvinvointikartoitukseen. Vastaan mielelläni kysymyksiisi! Ota rohkeasti yhteyttä!

Tiesitkö, että ruokavaliollasi on todellakin merkittävä vaikutus terveyteesi?

Uusimmassa artikkelissani kirjoitan siitä, miten vanhemmiltasi perityt geenisi voivat vaikuttaa siihen, mikä ruoka on erityisen terveellistä tai epäterveellistä sinulle? Nyt ei sinun enää tarvitse arvailla!

Jätä kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *