fbpx
Purify ohjelma
Suoliston puhdistus,  Suoliston vaikutus

Synergyn Purify -ohjelman usein kysytyt kysymykset

Synergyn Purify -ohjelman usein kysytyt kysymykset käydään läpi tässä artikkelissa. Elimistön puhdistaminen Synergyn Purify -ohjelman avulla on ensimmäinen askel kohti huipputason hyvinvointia. Kokonaisvaltainen hyvinvointi on mahdollista saavuttaa vain, kun mikrobiomi voi hyvin.

Mitä Synergyn Purify -ohjelma ja -paketti ovat?

Synergyn Purify -ohjelma on tutkijoiden ja asiantuntijoiden huolella suunnittelema ravitsemusohjelma, joka heikentää haitallisten mikrobien elinolosuhteita ja vähentää myrkkyjen saantia, tarjoaa ravintoa hyödyllisille mikrobeille ja auttaa siten palauttamaan mikrobiomin tasapainon. Purify -ohjelmasta on olemassa 7 ja 21 päivän versiot.

Purify -paketti on valikoima Synergy -lisäravinteita, joita käytetään ateria- ja liikuntasuositusten noudattamisen ohella. Purify -pakettiin kuuluu 5 tuotetta:

Miten voin valmistautua Synergyn Purify -ohjelmaan?

Ohjelma ei edellytä valmistautumista. Sen tarkoitus on johdattaa sinua kohti huipputason hyvinvointia. Purify -paketin ostaminen, ohjelmaan tutustuminen, ajan varaaminen liikunnalle sekä suositusruokavalioon liittyvät valmistelut ovat hyviä tapoja lähteä liikkeelle.

Halutessasi voit toki valmistautua Purify -ohjelmaan minimoimalla valmisruokien käytön, vähentämällä hiilihydraattien osuutta ja kasvattamalla proteiinien osuutta ruokavaliossasi sekä kävelemällä päivittäin vähintään 5000 askelta.

Millaisia tuloksia Synergyn Purify -ohjelman avulla on saavutettavissa?

Purify -ohjelma parantaa hyvinvointiasi ja jaksamistasi yleisesti, selkeyttää ajatuksiasi ja auttaa pudottamaan painoa hieman. Ohjelman tärkein tavoite on parantaa suoliston terveyttä ja aloittaa mikrobiomin tasapainotus.

Onko Synergyn Purify -ohjelma laihdutusohjelma?

Ei, mutta painon putoaminen kuuluu sen lisäetuihin. Purify -ohjelman päätarkoitus on mikrobiomin puhdistaminen ja tasapainottaminen.

Miten Synergy varmistaa Purify -ohjelman lisäravinteiden laadun?

Synergy WorldWiden käyttämät raaka-aineet ja valmiit tuotteet testataan säännöllisesti. Yhtiö varmistaa hyvinvointia tukevien lisäravinteiden tehon ja niiden tuottamien tulosten luotettavuuden GMP (Good Manufacturing Practices) -säännösten mukaisten käytäntöjen ja ISO-17025 -sertifioidun laboratoriotestauksen avulla. Synergyn käyttämille ainesosille suoritetaan säännöllisesti riippumattomia tarkastuksia niiden turvallisuuden, puhtauden ja tehon varmistamiseksi. Synergy WorldWiden verkkosivustolla on lisätietoa tiukasta laadunvalvonnasta ja sertifikaateista.

Voiko Purify -ohjelman aikana käyttää muita Synergy -tuotteita?

Riippuu siitä, mitä Synergy -tuotteita käytät ja kuinka paljon. Purify -paketti ja ruokavaliosuositukset sisältävät oikean määrän kaikkia onnistumisen edellyttämiä tärkeitä ravintoaineita. Jos sinulla on erityistä kysyttävää, ole yhteydessä lääkäriin.

Täytyykö Purify -ohjelman suositeltua ruokavaliota noudattaa?

Kyllä, ehdottomasti! Ruokavaliota tarkkaan noudattavat ihmiset kokevat huomattavia hyötyjä. Tulokset saattavat vaihdella sen mukaan, kuinka suuria ravitsemuksellisia muutoksia Purify -ruokavalion noudattaminen edellyttää. Purify -ruokavalioon tottuneille ihmisille on helpompaa noudattaa jatkossa pidempikestoista hyvinvointiohjelmaa.

Mitä teen yli jääneille tuotteille viikon Purify -ohjelman jälkeen?

Jatka niiden käyttöä suositusten mukaisesti. Käytä tuotteet loppuun asti.

Mitä 7 tai 21 päivän Purify -ohjelman jälkeen tapahtuu?

Jatka Purify -ruokavalion mukaisten ravitsemusohjeiden noudattamista ja liiku puoli tuntia päivässä. Suosittelen myös Biome Core pakettia, jonka tehokkaat ravintoaineet ovat omiaan mikrobiomin kuukausihuoltoon. Edullinen Biome Core paketti sisältää kliinisesti tutkittuja Purify -lisäravinteita, jotka riittävät mikrobiomin huoltoon kuukauden ajaksi.

Kuinka usein Purify -ohjelman voi tai se pitää suorittaa?

Suorita Purify -ohjelma ennen uusien hyvinvointirutiinien omaksumista ja laihduttuasi paljon. Elimistöstä vapautuu painon pudotessa toksiineja, jotka on hyvä tuhota puhdistamalla. Vaihtoehtoisesti Purify -ohjelma voidaan suorittaa kolmen kuukauden välein.

Sopivatko Purify -paketin tuotteet kasvisyöjille tai vegaaneille?

ProArgi 9+ sopii kasvissyöjille. Muut Purify -paketin lisäravinteet ovat vegaanisia. ProArgi 9+ sisältämä D3 vitamiini on valmistettu lampaanvillasta.

Ovatko Purify -tuotteet gluteenittomia?

Raaka-aineet eivät sisällä gluteenia. Tuotteita ei kuitenkaan testata ristikontaminaation varalta, joten Purify -tuotteet saattavat sisältää pieniä määriä gluteenia. Ainoa testatusti täysin gluteeniton Purify -tuote on Biome Shake.

Jätä kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *