fbpx
Suolisto ja iho

Trulum ihonhoitosarjan ennen ja jälkeen kuvat osa 1

Kesäkuussa kirjoitin 7 artikkelia: Mistä johtuu kuiva iho? Hehkuvan ihon salaisuus osat 1-7. Nyt saat katsoa upeita kuvia eri ikäisistä naisista, jotka halusivat testata kesän aikana Trulum ihonhoitosarjaa.

Olen niin kiitollinen näille testaajille, kun he halusivat tulla testausryhmään mukaan. Huikeita muutoksia heidän kasvojen iholla! Kuvahan kertoo enemmän kuin tuhat sanaa.

Miten Trulum ihonhoitosarjan Brighteing Serum eli kirkastava seerumi vaikuttaa esimerkiksi ihon maksaläiskiin tai muihin pigmenttimuutoksiin? Tästä pääset vielä lukemaan artikkelin.

Trulum ihonhoitosarjan ennen ja jälkeen kuvat:

trulum brightening serum

46 vuotiaan naisen ennen ja jälkeen kuvat, selvästi vain 7 päivässä alkaneet maksaläiskät vaalentua. Ihosoluhan elinikä on noin 4 viikkoa. Trulum Brightening Serum hillitsee uusien pigmenttisolujen syntymistä ja tasoittaa siten ihon sävyä.

trulum kirkastava seerumi

56 vuotiaan naisen ennen ja jälkeen kuvat, hänenkin pigmenttimuutokset vaalentuneet 14 päivässä.

Hehkuvan ihon salaisuus on Trulum!

Trulum ihonhoitosarja

Trulum tuotteiden Intrinsic Youth Technology ehkäisee näkyviä ikääntymisen merkkejä ja tekee ihosta elinvoimaisemman ja nuorekkaamman näköisen. 

Sen ainutlaatuinen yhdistelmä luonnollisista kasviuutteista, entsyymeistä ja täsmäyhdisteistä suojaa ihoa, saa sen näyttämään terveemmältä ja toimimaan paremmin.

Trulum: ei ftalaatteja, ei parabeeneja, ei sulfaatteja, ei torjunta-aineita,ei keinotekoisia värejä!

Dermatologisesti testattu. Allergiatestattu. Ei eläinkokeita!

Tästä klikkaamalla pääset kauppaan ja ostamaan Trulum ihonhoitosarjan. Tutustu ja testaa Trulum! 

Jätä kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *