fbpx
Trulum ihonhoitosarja
Suolisto ja iho

Trulum ihonhoitosarjan ennen ja jälkeen kuvat osa 2

Kesäkuussa kirjoitin 7 artikkelia: Mistä johtuu kuiva iho? Hehkuvan ihon salaisuus osat 1-7. Nyt saat katsoa upeita kuvia eri ikäisistä naisista, jotka halusivat testata kesän aikana Trulum ihonhoitosarjaa.

Olen niin kiitollinen näille testaajille, kun he halusivat tulla testausryhmään mukaan. Huikeita muutoksia heidän kasvojen iholla! Kuvahan kertoo enemmän kuin tuhat sanaa.

Miten Trulum ihonhoitosarjan Moisturizer eli kosteusvoide vaikuttaa esimerkiksi ihon kosteustasapainoon? Tästä pääset lukemaan artikkelin jossa kirjoitan ihon tehokosteuttajasta.

Trulum ihonhoitosarjan ennen ja jälkeen kuvat:

Trulum kosteusvoide

55 vuotiaan naisen ennen ja jälkeen kuvista huomaa että hänen ihonsa on tasaisempi, kirkkaampi ja kimmoisampi. Mikä muutos 7 päivässä!

trulum kosteusvoide

Trulum testiryhmään osallistunut kertoo kokemuksiaan ihonhoitosarjasta.

”Iho on hoidetun näköinen ja kimmoisa. Kaulan ihon rypyt ovat kuin hävinneet. Erityisen ihana Trulum tuote on kasvovesi, jonka jälkeen iho tuntuu pehmeältä, ihanalta ja vastaanottaa hyvin kasvorasvan ja seerumit. Annan Trulum-ihonhoitosarjalle 9/10!”
Nainen, 57 v.

Kuvassa näkyy miten silmänympärysiho on selkeästi siloittunut vain 5 päivän testijakson aikana! Trulum todella toimii!

Hehkuvan ihon salaisuus on Trulum!

Trulum ihonhoitosarja

Trulum tuotteiden Intrinsic Youth Technology ehkäisee näkyviä ikääntymisen merkkejä ja tekee ihosta elinvoimaisemman ja nuorekkaamman näköisen. 

Sen ainutlaatuinen yhdistelmä luonnollisista kasviuutteista, entsyymeistä ja täsmäyhdisteistä suojaa ihoa, saa sen näyttämään terveemmältä ja toimimaan paremmin.

Trulum: ei ftalaatteja, ei parabeeneja, ei sulfaatteja, ei torjunta-aineita,ei keinotekoisia värejä!

Dermatologisesti testattu. Allergiatestattu. Ei eläinkokeita!

Tästä klikkaamalla pääset kauppaan ja ostamaan Trulum ihonhoitosarjan. Tutustu ja testaa Trulum! 

Jätä kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *