fbpx
Trulum ihonhoitosarja
Suolisto ja iho

Trulum ihonhoitosarjan ennen ja jälkeen kuvat osa 3

Kesäkuussa kirjoitin 7 artikkelia: Mistä johtuu kuiva iho? Hehkuvan ihon salaisuus osat 1-7. Nyt saat katsoa upeita kuvia eri ikäisistä naisista, jotka halusivat testata kesän aikana Trulum ihonhoitosarjaa.

Olen niin kiitollinen näille testaajille, kun he halusivat tulla testausryhmään mukaan. Huikeita muutoksia heidän kasvojen iholla! Kuvahan kertoo enemmän kuin tuhat sanaa.

Trulum ihonhoitosarjan Youth Serum eli nuoruus seerumi vahvistaa ihoa ja ehkäisee ryppyjä. Tästä pääset lukemaan koko artikkelin.

Trulum ihonhoitosarjan ennen ja jälkeen kuvat:

youth serum

Trulum testiryhmään osallistunut kertoo kokemuksiaan ihonhoitosarjasta:

”Ensimmäisinä päivinä ihoni tuntui ”tahmaiselta” mutta sitten ihoni ”otti vastaan” tuotteet. Nyt tuotteet imeytyvät hyvin. Ihoni on pehmeämpi. Suosikkituotteitani ovat Trulumin Youth Seerumi ja IC-seerumi. Trulum lunasti lupauksen! Annan Trulum-ihonhoitosarjalle 10/10!”
Nainen, 47 v.

Kuvassa näkyy miten otsaryppyjen juonteet ovat selkeästi madaltuneet vain 7 päivän testijakson aikana! Trulum todella toimii!

nuoruus seerumi

Trulum testiryhmään osallistunut kertoo kokemuksiaan ihonhoitosarjasta:

”Ihoni on pehmeän tuntuinen eikä ole kireä olo kasvoilla. Yllätyin tuotteiden riittoisuudesta, miten vähän tarvitsi laittaa! Erityisen ihania Trulum tuotteita oli puhdistusgeeli, kasvovesi, kosteusvoide ja Youth seerumi. Annan Trulum-ihonhoitosarjalle 10/10!”
Nainen, 44 v.

Kuvassa näkyy miten otsarypyt on siloittuneet vain 5 päivän testijakson aikana! Trulum todella toimii!

Hehkuvan ihon salaisuus on Trulum!

Trulum ihonhoitosarja

Trulum tuotteiden Intrinsic Youth Technology ehkäisee näkyviä ikääntymisen merkkejä ja tekee ihosta elinvoimaisemman ja nuorekkaamman näköisen. 

Sen ainutlaatuinen yhdistelmä luonnollisista kasviuutteista, entsyymeistä ja täsmäyhdisteistä suojaa ihoa, saa sen näyttämään terveemmältä ja toimimaan paremmin.

Trulum: ei ftalaatteja, ei parabeeneja, ei sulfaatteja, ei torjunta-aineita,ei keinotekoisia värejä!

Dermatologisesti testattu. Allergiatestattu. Ei eläinkokeita!

Tästä klikkaamalla pääset kauppaan ja ostamaan Trulum ihonhoitosarjan. Tutustu ja testaa Trulum! 

Jätä kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *