fbpx

V3 -paketti

Synergy suosituin paketti on V3 -paketti. Saat ravinteita 3 eri muodossa.

Nämä kolme tuotetta suojaavat, ylläpitävät ja vahvistavat kehosi suoritustasoa. Jokaisen tuotteen taustalla on paljon tieteellistä tutkimustyötä, jotta varmistetaan, että vaikutus kohdistuu tiettyyn elimistön järjestelmään tasapainottaa sen toimintaa ja tukee pitkäaikaista hyvinvointia.

V3 paketti
  • ProArgi9+ 1 laatikko sis. 30 kpl annospussia
  • Mistify 1 pullo antioksidanttinektaritiiviste
  • PhytoLife 1 pullo viherjuomatiiviste

Painiketta painamalla siirryt Synergy WorldWiden verkkosivustolle, jossa voit ostaa V3 -paketin turvallisesti. Vieritä näyttöä alaspäin kohtaan uusi asiakas ja luo asiakastili. Sivuston ohjeita noudattamalla tilin avaaminen on helppoa. Huom! Sinulle EI lähetetä uutta tilausta joka kuukausi! Et sitoudu mihinkään.

ProArgi-9+ -ravintolisä on todiste l-arginiini ja l-sitruliini sekä B6-, C- ja D-vitamiinien tehosta. Nämä ainesosat vaikuttavat verenkierron, hermoston ja immuunijärjestelmän hyvinvointiin. ProArgi-9+ vahvistaa kehon kokonaissuorituskykyä: se tukee yleistä hyvinvointia, edistää terveyttäsi ja sopii kaikkiin kunto-ohjelmiin.

Mistify on nestemäinen ravintolisä, joka on uutettu ravintorikkaista marjoista (mm. Acai) ja se sisältää myös  B6-vitamiinia sekä vihreäteeuutetta. Jokainen siemaus Mistifya on antioksidanttipitoinen ravintopommi, joka tukee kehon fysiologiaa ja punasolujen toimintaa. Ravitse kehoasi säännöllisesti Mistifylla ja havaitset miten  kehosi puolustuskyky kasvaa.

PhytoLife on monipuolinen klorofylliinin ja piparminttuöljyn yhdistelmä, joka ravitsee sekä puhdistaa kehoa. Tämä raikkaan mintun makuinen ravintolisä antaa keholle tarvittavat ainesosat, jotka ylläpitävät kehon hyvinvointia pitkin päivää. Ota PhytoLife osaksi päivittäistä ruokavaliotasi, jotta ruuansulatuselimistösi pysyy terveenä ja voi hyvin.

Mistify, PhytoLife ja ProArgi9+ ovat puhtaita ja turvallisia tuotteita, jotka toimivat tehokkaasti yhdessä ja auttavat ylläpitämään hyvinvointia sekä tuovat lisävoimaa liikuntasuorituksiin.